Що ближче до виборів, то більше зростає активність кандидатів на пост Президента України. Це можна помітити і по агітаційних кампаніях, які проводять у містах.

На Тернопільщині від початку травня збільшилася кількість зовнішньої реклами на білбордах та сіті-лайтах. Окрім того, по місті кожного дня стоять намети, де роздають агітаційні матеріали.

Найактивніше тернополян агітують такі кандидати, як: Анатолій Гриценко, Петро Порошенко, Олег Ляшко, Михайло Добкін, Юлія Тимошенко, Олег Тягнибок.

Серед кандидатів вирізнився Анатолій Гриценко і не тільки тим, що його реклами є найбільше по місту. Якщо передвиборчу агітацію Олега Ляшка, Петра Порошенка та Михайла Добкіна можна побачити на білбордах, то плакати Анатолія Гриценка із словами: «Гарантую безпеку» можна побачити на будинках та, навіть, на одному із мостів Тернополя. Ще однією цікавою відмінністю є те, що на відмінну від інших кандидатів, представники яких роздають агітаційні матеріали із наметів, то представники Гриценка роздають газети і плакати із автомобіля.

hrytsenko ternopil1

hrytsenko ternopil2

 

Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА у Тернопільській області

Маряна Феник
0966761411
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 
Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.