У Запоріжжі представники «Правого сектору» провели акцію під стінами Запорізької міської ради. Головна мета заходу – відставка міського голови Олександра Сіна.

Як повідомляє ОПОРІ представник «Правого Сектору», в Запоріжжі їхні активісти вирішили прийти і по-чоловічому поспілкуватися із мером. Він, на їхню думку, повинен самостійно піти зі своєї посади. Організатори заходу не змогли зустрітися із міським головою, так як він несподівано пішов на лікарняний. Представники «Правого сектору» також принесли на акцію ліки для міського голови, а саме: яйця, зеленку та муку. Активісти попередили, що наступного разу буде використано проти нього. «Правий Сектор» передав заступнику міського голови – Валерію Еделєву копії документів щодо корупційних схем та докази економічних злочинівів діючого міського голови. А оригінали документів активісти вже готують до передачі у Генеральну Прокуратуру України. Організатори акції дали меру час для того, аби він сам пішов у відставку, якщо він цього не зробить, тоді «Правий сектор» буде блокувати його роботу та перейде до більш радикальних дій.

За коментарями звертайтесь:
Юлія Кривенко,
прес-секретар
099 276 97 38
Катерина Коротченко,
координатор виборчих програм ОПОРИ у Запорізькій області
380505006577

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів