У Запоріжжі 10 травня представники кандидата на пост Президента Ольги Богомолець запланували провести агітаційний велопробіг. Про це вони відразу повідомили на своїх сторінках у соціальній мережі Фейсбук.

zaporizhzhia bohomolets

Захід планували провести проспектом Леніна. Планували розповсюджувати програму Ольги Богомолець та інші агітаційні матеріали. Однак коли спостерігачі ОПОРИ прибули на місце заходу, вони виявили, що на акцію приїхали лише довірена особа Ольги Богомолець в Запоріжжі та один велосипедист.

Представник штабу Ольги Богомолець в Запоріжжі  Сергій Щеголь повідомив ОПОРІ про те, що кандидат на пост Президента України планує відвідати Запоріжжя 14 травня. Також хлопець відзначив і малочисленність цього заходу. На його думку, це відбулось через те, що обласний штаб кандидата працює виключно на волонтерських засадах. У зв’язку з цим у молоді є креативні ідеї, проте немає матеріальних можливостей для їхньої реалізації.

zaporizhzhia bohomolets2

За коментарями звертайтесь:
Юлія Кривенко
прес-секретар
099 276 97 38
 
Катерина Коротченко,
координатор виборчих програм ОПОРИ у Запорізькій області
380505006577
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 
Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.