11 травня Івано-Франківськ відвідав кандидат у Президенти Анатолій Гриценко. Він поспілкувався з журналістами та провів відкриту зустріч із мешканцями міста на Вічевому Майдані.

Гриценко багато говорив про українську економіку і запевнив франківчан, що точно знає, що потрібно робити, аби реанімувати її. Окрім ліквідації податкової мілції, скасування податку на додану вартість, зменшення кількості контролюючих органів та інших кроків, Гриценко бачить ще один спосіб. Кандидат заявив про те, що він офіційно звернувся до українських олігархів - Порошенка, Тігіпка та інших, щоб ті добровільно здали половину своїх статків державі та народу України.

«Я звертаюся до мільярдерів України, у цей складний час, коли країні важко, коли її розікрали, добровільно передати половину своїх статків народу. Щоб люди зараз не страждали, щоб вони смс не перераховували по п’ять гривень на армію, а наші солдати не шукали кошти на бронежилет чи акумулятори, зараз саме час», резюмував кандидат у Президенти і додав, що олігархи не збідніють, а простим людям стане легше.

Гриценко також зауважив, що, на його думку, бізнес та влада мають бути окремо. Кандидат розповів, що мав про це розмову з Петром Порошенком і запропонував йому полишити політику та продовжити займатися бізнесом. “Коли крупний бізнес об’єднується з крупною владою – це не до добра”, -- вважає Гриценко.

В Івано-Франківську Гриценко також наголосив, що потрібно відправити у відставку Олександра Турчинова. В Україні зараз немає кому приймати рішення, бо Верховного Головнокомандувача Турчинова не існує в природі, вважає кандидат. «Треба, щоб у влади була голова, мозок і, вибачте, яйця», -- цю фразу Гриценко спершу адресував журналістам, а потім повторив її дослівно, виступаючи перед громадою.

IMG 1070

 

IMG 1063

 

За коментарями звертайтеся:

email: [email protected]

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.