За сприяння кандидата  в депутати до Черкаської міської ради Володимира Бурячинського (кандидат по одномандатному мажоритарному в/о № 3) відбулися заходи присвячені Дню Перемоги. Зокрема біля меморіалу «Пушка» по вулиці Смілянській - Вернигори відбувалися різноманітні конкурси, був накритий святковий стіл для жителів району, а також в цей час будували парканчик біля будинку (вул.  Смілянська 106/2).  Пізніше святковий стіл організували ще біля кількох будинків на цьому окрузі.

Під час заходу також співали пісень, а дітям роздавали подарунки (розмальовки, мильні бульбашки та цукерки). У цей час біля будинку на вулиці Смілянська 106/2 чоловіки у жилетах з написом «Працюю для людей. Володимир Бурячинський» будували паркан.

Як розповів сам Володимир Бурячинський, цьому святу передувало звернення голови мікрорайону до кандидатів в депутати по округу та громадських організацій в допомозі допомогти з організацією святкування до Дня Перемоги.Кандидат розповів ОПОРІ, що він єдиний, хто відгукнувся допомогти комітету самоорганізації населення організувати свято за рахунок свого благодійного фонду. Проте на запитання спостерігача, яку назву має цей фонд, він відповів: «Просто напишіть благодійний фонд».

Потім, як розповіла голова мікрорайону, вона звернулася до воєнкомату, щоб їй допомогли приготувати солдатську кашу, а Володимир Бурячинський забезпечив продукти.

Варто нагадати, що згідно з Законом України «Про вибори депутатів…» ст. 53, п.2 ч.4: «Забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям … матеріальних цінностей або робіт чи послуг».

IMG 9304

 

IMG 9307

IMG 9325

IMG 9328

IMG 9329

IMG 9333

buriak