Як повідомляє новинний портал «INFOречье», 8 травня приблизно о 23:00 в Ізмаїлі було скоєно замах на підприємця та депутата міської ради Юрія Дмитрієва.

microavtobus

Напад стався, коли депутат виїжджав на мікроавтобусі від будинку своєї колишньої дружини. Невідомий нападник, судячи з усього, чекав депутата в кущах на протилежному боці вулиці та стріляв ймовірно з мисливської рушниці.

Як повідомив міжрайонний прокурор Сергій Калінін, який перебував на місці події, заряд дробу потрапив в тіло в районі грудей. Сам же стрілок з місця злочину втік. Депутата доставили в міську лікарню, де медики витягли дріб і тепер стан хворого оцінюють як стабільний.

Слід нагадати, що депутат Юрій Дмитрієв обрався до міської ради від Партії регіонів, однак через конфлікт з секретарем міської ради і своїм однопартійцем Євгеном Пундиком незабаром був виключений з фракції Партії регіонів, а потім і з самої партії. Останнім часом депутат активно виступає з критикою міської влади.

rozbyte vikno

За матеріалами «Інфоречье»

 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.