У Сумах агітатори заклеюють листівками паркани та кидають їх по під’їздах.

У неналежних для цього місцях агітують за кандидатів в Президенти Сергія Тігіпка, Анатолія Гриценка, а також кандидатів в мери обласного центру Сергія Клочка та Анатолія Жука.

Найчастіше листівки розклеюють у прохідних місцях на парканах та будинках поруч з іншими рекламними матеріалами комерційного характеру. Так, в центральній частині міста один із парканів був заклеєний листівками за Сергія Тігіпка. Також в центрі на парканах зустрічаються плакати за Анатолія Гриценка.

Агітатори кандидатів на пост міського голови розклеюють оголошення про зустріч з політиком в мікрорайонах міста. Листівки такого змісту від кандидата у мери Сергія Клочка були розклеєні в одному зі спальних районів міста Суми.

Агітатори іншого кандидата у мери Анатолія Жука вирішили пройтись від дверей до дверей та принести рекламу свого кандидата кожному сумчанину. Як наслідок – під’їзди засмічені листівками.

Цікаво, що агітатори ігнорують офіційні місця для розміщення політичної реклами.

sumy grytsenko sumy juk

sumy klochko sumy tihipko

За коментарями звертайтесь:
Олександр Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
 
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 
Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.