Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, який балотується до Верховної Ради по виборчому округу №83, розпочав виборчу кампанію одним із останніх. Першою публічною акцією кандидата можна вважати поїздку на Схід України, про яку згодом написали практично усі місцеві газети.

У Донецьк кандидат поїхав разом із міським головою Калуша Ігорем Насаликом. Сьогодні Насалик заявив, що буде підтримувати Анушкевичуса як кандидата у народні депутати. «Наші стосунки були непрості, але у нас з Віктором Андрюсовичем завжди була дискусія. В дискусії ми завжди знаходили і відкривали нові можливості для реалізації тих чи інших проектів. З часом до людей приходить мудрість і розуміння того, що спільними зусиллями можна досягнути більше», - зазначив Ігор Насалик під час прес-конференції. Мер Калуша вважає, що Віктор Анушкевичус - людина, яка "професійно знає місто і буде професійним депутатом Верховної Ради".

Очільники наголошують, що об’єднують свої зусилля заради втілення в життя реформ, зокрема, реформи місцевого самоврядування, адже вони обидва розуміють, виходячи з практичного досвіду роботи, що саме потрібно місцевим громадам.

За коментарями звертайтеся:

email: [email protected]

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.