Восьмого травня Запоріжжя з візитом відвідав кандидат у Президенти УкраїниМикола Маломуж.

Зі студентами Маломуж спілкувався про ситуацію, яка склалася на Південному Сході.  Він також зазначив, що на сьогоднішній день в Україні є головним питанням не вибори, а захист держави. Молодь поцікавилась у нього, як у спеціаліста, який працював у розвідці при Віктору Ющенку, що зараз відбувається в Україні в цій сфері. На що Микола Маломуж відповів, що як при Ющенкові, так і при Януковичу у розвідці не вистачало і досі не вистачає гарних кадрів. Також кандидат у Президенти України зазначив, що на його думку, імовірність проведення виборів у Донецьку та Луганьску складає 70-75%.

10252166 290603457768869 7414863992587265449 n

 

Микола Маломуж повідомив представникам ОПОРИ, що після зустрічі зі студентами він планує поспілкуватися з військовослужбовцями та правоохоронцями Запорізької області, також зустрітися з запорізьким козацтвом та провести збори з представниками свого штабу. Ситуацію по Запоріжжю кандидат у Президенти  оцінив як стабільну.

У Запоріжжі Миколу Маломужа повязують із кандидатом на пост Президента України – Юлією Тимошенко. Це підтверджують дані сайту ЦВК, на якому його довіреними особами є люди, які вже багато років працюють в ВО «Батьківщина». Зокрема, Володимир Марчук є відповідальним за інформаційну підтримку обласного осередку партії ВО “Батьківщина”.

CVK

 

За коментарями звертайтесь:
Юлія Кривенко
Прес-секретар
099 276 97 38
Катерина Коротченко,
координатор виборчих програм ОПОРИ у Запорізькій області
380505006577

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.