5 травня кандидат на посаду міського голови міста Суми Олександр Лисенко пішов у відпустку у зв’язку із участю у передвиборній кампанії. Незважаючи на це, 6 та 7 травня він брав участь у офіційних заходах в якості виконуючого обов’язки міського голови.

Так, Муніципальний портал, який є офіційним сайтом Сумської міської ради, розмістив новини про те, що 6 травня Олександр Лисенко взяв участь в урочистостях з приводу введення в експлуатацію багатоквартирного житлового будинку.

7 травня кандидат у якості чиновника зустрівся у Кадетському корпусі ім. І.Г.Харитоненка з ветеранським активом обласного центру.

Участь кандидата на посаду міського голови у офіційних заходах міської влади є порушенням, а саме адміністративним ресурсом.

Тим часом в.о. начальника управління інформаційної політики та зовнішніх відносин Антоніна Кохан повідомила телефоном, що насправді Олександр Лисенко буде у відпустці не з 5 по 23 травня, як вказано в повідомленні на Муніципальному порталі, а з 12 по 23 травня, а тому приймає участь у заходах в рамках виконання своїх професійних обов'язків та агітації в робочий час не веде.

 

За коментарями звертайтесь:
Олександр Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90