Уже втретє зазнало нападу приміщення навпроти Центрального райвідділу Хмельницького міського управління УМВСУ в Хмельницькій області, що по вулиці Кам’янецькій. У ньому розташовані телеканали TV7+ та «Ексклюзив», підконтрольні народному депутатові України Сергієві Лабазюку. Тут же розташована і громадська приймальня депутата.

Як і у два попередні рази, нападники глибокої ночі кидали у вікна запалені коктейлі Молотова. Попри заяви до міліції їх не знайшли. На разі пошкоджено два вікна приміщення: одне вигоріло, інше тріснуло. Закопчено ділянку  стіни. Факт нападу зафіксовано камерами спостереження: зловмисників було четверо і вони встигли зникнути до приїзду правоохоронців. Телевізійники використали матеріал із відеокамер у своїх репортажах:

 «Комусь не подобаються матеріали, які виходять в ефірі телеканалів. Крім того, напередодні о десятій тридцять директору телеканалу «TV7+» Олені Філатовій зателефонував невідомий і почав погрожувати. Нам сказали, що ми займаємося поширенням неправдивої інформації. А наприкінці запитали, чи є в нас діти, і сказали «вважайте!». Я був присутній при розмові і мова йшла про нас обох», - прокоментував директор телеканалу «Ексклюзив» Анатолій Вінскевич.

Він вважає, що впали у немилість через передачі в ефірі 5-6 травня. У сюжеті «Люстрація з кулаками» на «Ексклюзиві» показано, як під психологічним тиском хмельницької Ради майдану у кабінеті голови облдержадміністрації написали заяви про звільнення начальник обласного управління освіти Віктор Очеретянко, директор обласної державної телерадіокомпанії «Поділля Центр» Олена Павлюк і заступник губернатора з аграрних питань Володимир Кальніченко. Нещодавно на цих телеканалах було показано «незручні» сюжети про примусову люстрацію начальників головного управління праці і соцзахисту Світлани Лукомської та управління культури, національностей та релігій Ірини Трунової. «Ще ми дали матеріал про те, що у Волочиському районі люди блокували дорогу, виходили на майдан, щоб не пустити до робочого місця новопризначеного голови райдержадміністрації Аліма Міщука. До речі, його прізвище згадувала людина, яка нам телефонувала з погрозами, кажучи, що ми щось там не так показуємо», - зазначив Анатолій Вінскевич.

До речі, того ж дня у Хмельницькій області вдруге з передвиборною поїздкою побував кандидат на пост Президента України Олег Тягнибок, і на зустрічах із ним виборці вдруге поскаржилися на поведінку на окрузі народного депутата Сергія Лабазюка.

 
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 
Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.