6 травня на Закарпатті побував кандидат у Президенти від Народного Руху України (НРУ) Василь Куйбіда. В Ужгороді кандидат зустрівся із журналістами у місцевому прес-центрі, провів зустріч із бізнесменами. У Мукачеві Василь Куйбіда зустрівся із закарпатськими письменниками та партійним активом.

Широко інформація про зустріч з виборцями на Закарпатті не анонсувалася. За повідомленням місцевих активістів, Василь Куйбіда заїхав на Закарпаття, так як перед тим мав робочу зустріч у Львові.

На прес-конференції В.Куйбіда розповів про себе як кандидата від НРУ та окреслив головні меседжі своєї передвиборчої кампанії. У коментарі представнику ОПОРИ В. Куйбіда зазначив, що суттєвих порушень у процедурі виборчого процесу не бачить.  Він висловив сподівання, що ці вибори пройдуть із мінімальною кількістю порушень. Щодо свого бачення організації виборчого процесу, то В.Куйбіда виступив проти політичної реклами як явища. «Це значно здешевило б вибори, і дало б можливість вибрати більш об’єктивно Президента не з тої обгортки, яку нам показують, а з того, що кандидат дійсно робив, робить і переконав нас, що він здатен зробити», – резюмував політик.

За коментарями звертайтеся до:
Володимир Феськов,
координатор громадського спостереження
за виборами Президента України
у Закарпатській області
+380 66 317 36 13 
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.