У зв`язку з надзвичайними подіями на сході України, загостренням антидержавних заворушень, Юлія Тимошенко перенесла, а згодом і скасувала заплановану поїздку до місто Лубни Полтавської області, яка мала відбутися ще 12 квітня 2014 року.

Як повідомив керівник Лубенського міського виборчого штабу кандидата на посаду Президента України Юлії ТимошенкоДенисенко Юрій Борисович, вона не планує найближчим часом відвідувати Полтавщину.

На Лубенщині досі не розгорнуто проведення політичної агітації до звичного місцевим мешканцям рівня. У районі відсутня зовнішня реклама Тимошенко, друкована політична реклама на вулицях та через поштові скриньки також не розповсюджується. У місті Лубни розміщена лише одна інформаційна палатка. Основна агітаційна робота проводиться активістами по принципу «віч на віч».

Також Денисенко Ю.Б. зазначив, що Лубенський міський виборчий штаб кандидата на посаду Президента України Юлії Тимошенко зосередив свою роботу на створенні та функціонуванні Руху опору. Триває запис лубенських добровольців до лав Руху опору для захисту України від російської агресії.

 За коментарями звертайтесь:
Хоменков Сергій
координатор спостереження ОПОРИ за виборами Президента в Полтавській області
0506362680