5 травня планувався візит кандидата у Президенти Олега Ляшка до Полтави, однак візит було скасовано в останній момент.

liashko poltava

Кандидат планував провести зустріч з полтавчанами о 19:00 на площі біля обласного драматичного театру. До речі, інформації про візит Олега Ляшка в місті практично не було, ані в пресі, ані засобами зовнішньої реклами візит не анонсувався. Інформацію про візит кандидата на пост Президента України можна було отримати лише через розповсюдження флаєрів в нечисленних агітаційних наметах кандидата.

Близько 19-ої години, коли вже певна кількість полтавчан зібралась на зустріч з кандидатом, представником штабу Олега Ляшка було оголошено, що зустріч відміняється у зв’язку із загостренням ситуації на сході України. Наталія Філіппова, представник виборчого штабу О. Ляшка повідомила нам, що кандидат виїхав у «гарячу точку» внаслідок загострення ситуації у східних регіонах. Більш детальнішу інформацію надати відмовилась, мотивуючи необхідністю дотримання таємниці пересування кандидата на пост Президента України.

Щодо призначення нового візиту кандидата на пост Президента України Олега Ляшка, наразі інформації немає.

За коментарями звертайтесь:
Хоменков Сергій
координатор спостереження ОПОРИ за виборами Президента в Полтавській області
0506362680​
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 
Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.