Дніпродзержинськ з неофіційним візитом відвідав керівник обласного виборчого штаба кандидата в Президенти Петра Порошенка  Павелко А.В. з метою оцінити роботу штабу та проінспектувати районні виборчі штаби. 

4 квітня о 17 годині  Андрій Павелко разом зі своїм заступником Пригуновим Г.А. відвідав представництво  штабу кандидата у Дніпродзержинську. На зустрічі також був присутній керівник дніпродзержинського штабу Порошенка Шкуренко Н.Ю. та заступник по агітаційній роботі  Ватуля С.В.

Загалом, керівник обласного штабу задоволений роботою місцевого штабу, не зважаючи на одне зауваження. Павелко залишився незадоволений тим, що у штабі немає карти дислокації ДВК.  Керівництво дніпродзержинського штабу пообіцяло виправити це в найкоротший термін та повідомили, що 5 травня карту вже передадуть на друкування у типографію.

З собою керівник обласного штабу привіз агітаційні матеріали кандидата, у вигляді 20 пачок свіжого випуску газет, у яких надрукована біографія Петра Порошенка, історія життя його батька,  навчання сина в Англії, а також відгуки громадян про кандидата.

news 05.05.2014 Dnipr Pavelko

 
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 
Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.