Сьогодні вночі, о 00.06 у Смілі (округ № 201, центр – м. Сміла) по вулиці Типографська сталася пожежа в одному з офісних приміщень Районного споживчого товариства. 

У цій будівлі нині розташований передвиборчий штаб кандидата у Президенти України Петра Порошенка (безпартійний, самовисування). На місці події рятувальники та охоронці виявили пляшку з легкозаймистою речовиною, що дає підстави підозрювати, що це був підпал. У офісі пошкоджені меблі, вікна, комп’ютерна техніка. Загалом збиток склав близько 10 500 гривень.

Наразі Олексій Загребний, голова штабу Петра Порошенка у окрузі № 201 (центр – м. Сміла), перебуває у відділку міліції і поки не зміг надати нам коментар.

 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 
Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.