13 травня 2014 року об 11 годині  в місті Київ у приміщенні креативного простору «Часопис» за адресою вул. Л. Толстого 3 відбудеться презентація  просвітницької кампанії на позачергових виборах Президента України, призначених на 25 травня 2014 року Громадянської мережі «ОПОРА» і Комітету виборців України. 

На заході будуть розглянуті питання :

  • як дізнатись про свої виборчі права та виборчі процедури
  • як дізнатись про механізми захисту своїх прав
  • як взяти участь у виборчому процесі  у ролі члена виборчої комісії або спостерігача
  • система он-лайн навчання членів виборчих комісій «виборком»  http://www.vyborkom.org/ 
  • телефонна «гаряча лінія», веб-сайт «вибори в україні»  http://electioninfo.org.ua/, просвітницькі вебінари для виборців та інші корисні ресурси

До участі у заході запрошуються представники громадянських організацій та засобів масової інформації, неформальних об'єднань, громадські активісти, виборці.

На захід обов’язкова попередня реєстрація https://docs.google.com/forms/d/14e24voC0as6ziZ0oiKG2Em6Ex1vw0mRqypeF-ODUIuU/viewform

 
Дата проведення: 13 травня 2014 року.
Місце проведення: Креативний простір «Часопис» вул. Л. Толстого, 3
Початок: об 11:00
 

Просвітницька кампанія здійснюється у рамках проекту «Розбудова спроможності в проведенні навчання у виборчому процесі та підвищення обізнаності виборців», що виконується Координатором проектів ОБСЄ в Україні за підтримки Канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку і Міністерства закордонних справ Норвегії.