Депутат Одеської обласної ради від Партії регіонів розмістив в Ізмаїлі на своєму білборді фотографію Петра Порошенка без його згоди.

В Ізмаїлі з'явився цікавий рекламний щит, який «агітує» за кандидата в Президенти України Петра Порошенка. Однак зміст тексту на білборді можна оцінювати двояко - і як агітацію, і як чорний піар проти кандидата.

Цікаво, що цей рекламний щит належить депутату Одеської обласної ради від Партії регіонів В'ячеславу Страшиліну. Нагадаємо, у 2012 році народний обранець балотувався в парламент, однак набрав досить небагато голосів виборців.

Як повідомив довготерміновому спостерігачу Громадянської мережі «ОПОРА» заступник начальника штабу Петра Порошенка в Ізмаїлі Анатолій Дідух, цей щит - особиста ініціатива пана Страшиліна і вони до нього ніякого відношення не мають.

Слід зазначити , що через кілька днів після появи білборда із зображенням Петра Порошенка невідомі заляпали щит чорним чорнилом. На думку Анатолія Дідуха, це могли зробити штаби конкурентів політика. 

Цікаво, що до початку офіційної агітаційної кампанії на цьому ж щиті розміщувався дивний плакат, який голосив "Виберемо достойного кандидата! Бандити, злодійки, хабарники - повинні сидіти у в'язниці!", причому слово "злодійки" було виділено червоним кольором, як і "повинні сидіти у в'язниці".

Щоправда, дізнатися навіщо В'ячеслав Страшилін розмістив на своєму білборді «агітацію» кандидата з іншого політичного табору дізнатися не вдалося - телефон депутата відключений і взяти у нього коментар не вдалося.

bord Poroshenko 2

 

staryj  bilbord

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.

Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.