Сьогодні, 2 травня, у рамках передвиборчого туру з візитом до області завітала Юлія Тимошенко. Першою зупинкою кандидата стало віче у місті Золочів.

Під час віче Тимошенко вже традиційно дякувала українцям. «Саме люди витягнули мене з в’язниці», - переконувала кандидат. Вона продовжила своє звернення, згадуючи революційні події, героїв Небесної сотні та тих, хто пропав безвісти через дії попередньої влади.

Разом з тим, Тимошенко закликала мешканців області долучитися до Руху опору, який розпочав свою роботу в Україні. Зокрема, запрошуються усі люди, що мають досвід бойових дій – в тому числі у гарячих точках та миротворчих місіях. Саме такі добровольці, за словами кандидатки, звільнили Маріуполь без жодної краплі крові. «За півдня після мого звернення більше 1 000 людей визначилися, що йдуть захищати країну», - поділилася Тимошенко.

Окрім цього, Юлія Володимирівна звернулася до громади району з проханням допомогти їй організувати агітаційну кампанію, адже сама не зможе обїхати всі райони, селища та села, а до візуальної реклами вона вирішила не вдаватися. «Всюди одні білморди… Як можна плакатами вигравати вибори?», - питала кандидат. Також, вона заявила, що звернулася до інших кандидатів, в тому числі – Петра Порошенка, з пропозицією організувати дебати, проте, він її пропозицію проігнорував. «Любих друзів-2 без дебатів не можна обирати», - говорила Тимошенко.

На завершення, кандидат оголосила, що першим її указом на посаді Президента буде указ про присвоєння героїв України Небесній сотні та усім тим, хто загинув у східних областях країни.

tymoshenko2

Детальніше:

Ірина Швець, прес-секретар кампанії спостереження Громадянської мережі ОПОРА у Львівській області – 032 254 61 63.

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.

Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.