Сьогодні Одеська міська виборча комісія зареєструвала Дарта Вейдера кандидатом на посаду Одеського міського голови.

Висунула Дарта Вейдера кандидатом у мери Інтернет партія України.

Як повідомив голова Одеської міської виборчої комісії Олександр Ахмеров, оскільки кандидатура висувалась партійною організацію, то документи подавались не особисто кандидатом, а представником партії по довіреності.

Нагадаємо, Київська міська територіальна виборча комісія також зареєструвала Дарта Вейдера кандидатом на посаду мера Києва.

Як повідомляє видання “Думская.net”, Дарт Вейдер вже двічі переміг на партійних праймеріз. В той же час кандидат не приховує свого задоволення від реєстрації.

«Тервиборчком Одеси та Києва, які зареєстрували мене як кандидата в мери, виявилися набагато чеснішими і поряднішими, аніж ЦВК, яка відмовила мені у праві бути обраним. Реєстрація завершена - перший крок до перемоги зроблений. Влада сама йде мені до рук, і я не готовий чинити опір», - заявив Дарт Вейдер.


«Моя команда не витрачає час даремно. Мій дизайнер вже зайнявся переплануванням мерського кабінету на Думській, а мій особистий червонодеревник вже почав стругати для мене величний трон мера Одеси», - додав політик.

Нагадаємо, 29 березня Дарт Вейдер подав документи для реєстрації його кандидатом на посаду Президента України, однак вибув з гонки 3 квітня по рішенню Центральної виборчої комісії. Позов кандидата про визнання рішення ЦВК незаконним був відхилений апеляційним адміністративним судом міста Києва, а також Вищим адмін судом.

Dart Vejder

 

tron Vejdera

В новині використані матеріали видання “Думская.net”

Фото www.dumskaya.net

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.