До перешкоджання ведення агітації через зовнішню політичну рекламу на білбордах додалися ще й напади на пункти агітації.

У Кривому Розі невідомі вже двічі скоювали напади на агітаційні намети різних кандидатів. Декілька днів тому до ОПОРИ зателефонувала мешканка мікрорайону Східний і повідомила, що побачила розбитий і розкиданий агітаційний намет кандидата в Президенти Михайла Добкіна. Агітатори цього намету повідомили, що викликали міліцію і чекають на приїзд правоохоронців.

Згодом ситуація з погромом повторилася щодо наметів кандидата  у Президенти Юлії Тимошенко. Про напад заявила депутат Криворізької міської ради Віра Вернигор. Пані Вернигор закликала депутатів вплинути на ситуацію негайно, щоб не допустити насильства в майбутньому. Зв'язавшись з депутатом криворізької міської ради, ми спробували з'ясувати подробиці по цій справі, але депутат відмовилась надавати коментар."Я не маю наміру з вами розмовляти!" - заявила Віра Петрівна і кинула слухавку .Зв'язатися з обласним штабом Михайла Добкіна не вдалося.

 
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.