Надзвичайна подія сталася вночі 30 квітня в наметовому містечку, яке було встановлене на площі Незалежності ще минулого року на підтримку Євромайдану.

namety-sumy1

За свідченням очевидців загоряння було настільки стрімким, що буквально за лічені хвилини вогонь знищив п’ять наметів.

Зважаючи на те, що в наметовому містечку була встановлена бочка з вогнищем для обігріву, виникла версія про нещасний випадок. Але активісти містечка стверджують, що вогонь в бочці не горів і відкидають версію про пожежу внаслідок недотримання правил пожежної безпеки.

В секторі по зв’язкам з громадськістю Управління внутрішніх справ України в Сумській області повідомили, що правоохоронці розпочали слідство і з’ясовують обставини за яких сталося загоряння.

Нагадаємо, нещодавно невідомі намагалися підпалити агітаційний намет Олега Ляшка.

За коментарями звертайтесь:
Олександр Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
 
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 
Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.