Кандидат на посаду Київського міського голови Леся Оробець побоюється, що міська виборча комісія у якій вона не має жодного представника може найближчим часом ухвалити рішення про зняття її з виборів.  Про це вона повідомила своїм прихильникам та журналістам під час акції під будівлею Печерської РДА, де розташована міська виборча комісія.

«Нас поки що не зняли з виборів, навіть зареєстрували. Але довірена особа Катеринчука на засіданні ТВК сказала, що якщо Леся Оробець йде на вибори мера Києва як самовисуванець, а до Київради очолює список від партії, то вона підлягає зняттю з реєстрації і як кандидат в мери і як кандидат в депутати. Позиція члена ЦВК А.Магери з даного приводу - за нас. Але людина Кличка, яка є в складі ТВК, продовжує "мутити воду" в комісії. Очікуємо сьогодні напружених подій»,  - повідомила Леся Оробець.                          

За її словами, Янукович і Азаров втекли з країни, натомість міська виборча комісія продовжує послуговуватись їхніми методами у своїй роботі.                          

«Особливо неприємно дізнаватися, що такі нечесні методи використовують вчорашні побратими і союзники по Майдану. Я принесла цим людям символічний подарунок - маленьку булаву»,  - сказала Леся Оробець.   

hjkjkjcghh

ettyhhh

kkwwhnm

jdrthjhnnmk

rewfvvbnmmk

 

 

Громадське спостереження ОПОРИ –  це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процессу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.