Як стало відомо, вже три дні поспіль заблоковано інформаційний портал Дніпропетровська. Керівництво порталу поки що не може пояснити ситуацію.

dnipropetrovsk yarosh

28 березня користувачі порталу «Днепр Пост» зіткнулися з проблемою входу на сайт. Перші два дні портал працював з постійними збоями. Проте сьогодні, при спробі скористатися порталом, сайт блокується «редіректом».

Керівництво порталу намагається ліквідувати проблему і додають, що нещодавно до них надійшов анонімний лист, зміст якого повідомляв «Це вам за Яроша!».

Нагадаємо, що 23 квітня у Дніпропетровську на «Днепр Пост» відбулася прес-конференція кандидата на пост Президента та лідера Правого сектора Дмитра Яроша. На конференції кандидат розповів про причини зупинення своєї агітаційної кампанії. На його думку, в тих умовах, що склалися в країні проводити агітаційну кампанію не є правильним, усі сили слід направити в іншому напрямку. Основні сили зосереджені на ліквідацію сепаратизму, підвищення обороноздатності держави.

Цікаво, що проблеми з сайтом почалися саме після виходу відео прес-конференції кандидата на Інтернет-порталі.

Разом з тим канал «Днепр Пост» на порталі Youtube працює нормально, а з відео прес-конференції Дмитра Яроша можна ознайомитися тут:

 

 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 
Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.