Кандидат у Президенти України Олег Ляшко представив громаді Житомира свій план розбудови України та ознайомив з першими кроками на посаді Президента. Зустріч відбулася 29 квітня на майдані Корольова. Послухати Олега Ляшка зібралось близько 1 000 житомирян.

liashko zhytomyr

(Фото Антона Тарасюка)

У своєму виступі Олег Ляшко прокоментував події в Криму та на сході України, критикував владу та політичних опонентів, акцентував увагу на першочерговій необхідності заборонити діяльність комуністів та регіоналів. На думку лідера «Радикальної партії», вони обікрали Україну, поставили її під удар окупантів і продовжують свою підривну діяльність.

Також Олег Ляшко зобов’язався, будучи Президентом, знищити корупціонерів та змусити чиновників працювати на Україну, покращити економіку, забезпечити грошима місцеве самоврядування, відродити сільське господарство, сприяти повноцінній інтеграції України в євроатлантичні структури. Неодноразово лідер «Радикальної партії» гарантував повернути Крим Україні, провести повну люстрацію та покарати всіх винних у подіях, які сталися на Майдані.

Олег Ляшко зауважив, що його основними політичними принципами та переконаннями є: думати –  тільки про Україну; казати – правду в очі; діяти – рішуче та швидко.

Невід’ємним атрибутом виступу Ляшка були вила. Репліки кандидата супроводжувалися відвертими та гучними фразами, які громада підтримувала оплесками. Також кандидат у Президенти емоційно відповів на запитання виборців, закликав голосувати саме за нього та заспівав гімн України.

Варто зазначити, що замість сцени для виступу Олега Ляшка розмістили просту металеву конструкцію. По завершенню Олег Ляшко роздавав автографи, візитівки, фотографувався та обіймався з усіма охочими. Присутні довго не відпускали кандидата в Президенти і супроводжували до автомобіля.

liashko zhytomyr2

(Фото Антона Тарасюка)

 
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 
Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.