Однодумці кандидата в Президенти Дмитра Яроша 29 квітня провели прес-конференцію, під час якої представили громадськості Житомира голову обласного виборчого штабу та закликали житомирян бути агітаторами Дмитра Яроша і членами дільничних виборчих комісій, а також ознайомили з основною ідеєю передвиборчої кампанії кандидата в Президенти.

Обласний виборчий штаб Дмитра Яроша очолив Олександр Житинський, представник Правого сектору. Голова штабу через засоби масової інформації звернувся до людей, патріотів держави та закликав бути агітаторами Дмитра Яроша та членами дільничних виборчих комісій. За словами Олександра Житинського, для того щоб приєднатись до команди прихильників кандидата в Президенти Дмитра Яроша достатньо зателефонувати голові обласного штабу, далі представники штабу скоординують подальші дії для спільної роботи.

Поки штаб кандидата не має офісу. В Житомирській області штаби Дмитра Яроша є в Коростені, Коростишеві, Новоград-Волинському, Малині, Бердичеві, Овручі.

Про план дій та ідеологію Дмитра Яроша присутнім розповів історик Геннадій Махорін, який активно підтримує кандидата в Президенти. «У своїй передвиборчій кампанії Дмитро Ярош виступає за єдину державу та закликає за допомогою національного солідаризму побудувати національну державу, в якій враховуватимуться інтереси більшості та національних меншин», – зазначив Генадій Махорін. 

Згодом на Житомирщині мають з’явитись агітаційний намет та друковані матеріали про кандидата в Президенти Дмитра Яроша.

yarosh zhytomyr

 

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 

Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.