29 квітня 2014 р.  стався  напад на штаб кандидата в Президенти України Юлію Тимошенко в м. Брянка Луганської області (знаходиться за адресою: Луганська обл., м. Брянка вул. Білоруська, 217), під час якої нападаючі знищили усю виборчу документація штаба. 

Як розповіла керівник Брянківського міського штабу Юлії Тимошенко Сизик Неля Трофімовна : «29 квітня близько 13 год., п'ятнадцять  невідомих чоловік увірвалися до міського штабу Юлії Тимошенко в м. Брянка, розтрощили усі столи, оргтехніку, знищили усі наші документи. Ми якраз готували заміни до окружної виборчої комісії, подання до ЦВК, однак все було знищено.  У штабі знаходилися  чотири працівника, яким погрожували, а нашого прес-секретаря навіть тягали за волосся. Нам заявили, що ми - зрадники Донбасу і не маємо права працювати на фашистів. Нам погрожували розправою. Зниищивши нашу документацію, невідомі особи покинули наш офіс.  Ми написали заяву в міліцію, яка задокументувала факт нападу на штаб Юлії Тимошенко в нашому місті. Зараз працівники штабу   бояться можливої розправи, однак Ми тримаємось та продовжуємо працювати. Ми маємо надію що правоохоронні органи знайдуть винних та накажуть».

Слід відзначити, що в Луганській області раніше зафіксовані напади на агітаторів кандидата в Президенти України Анатолія Гриценка. Такі напади відбулися на Луганщині:  22 квітня 2014 р. у м. Краснодон, 23 квітня у м. Алчевськ, 25 квітня у м. Антрацит.    

 
 
Довідково:                                                                                                                                                              
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.