Черкаський осередок ВО «Свобода» затвердив список кандидатів по одномандатних округах та визначився з кандидатом на посаду міського голови.

Так, на посаду мера балотуватиметься очільник міського осередку партії Андрій Куча. У першу п’ятірку, крім Андрія Кучі, увійшли голова обласної «Свободи» Юрій Ботнар, громадський активіст Ярослав Нищик, голова районної організації партії Василь Костів, підприємець Андрій Лупко.

Усього було висунуто в партійному списку до міської ради 30 осіб та затверджено список кандидатів по мажоритарних округах із 27 осіб.

cherkasy svoboda

 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.