Минулої суботи 26 квітня відбулась конференція Київської міської організації політичної партії «Демократичний Альянс», де було затверджено виборчий список кандидатів в депутати по багатомандатному округу в Київську міську раду. Формування списку, в якому маємо 43 кандидати, відбувалось створеним для цього номінаційним комітетом за спеціально розробленою методологією HR-кампанії.

“Наші кандидати пройшли люстраційну та антикорупційну перевірку, співбесіду у найкращих спеціалістів з найму, перевірку на здатність працювати у команді і вирішувати комплексні питання життєдіяльності міста.  Тепер «Демократичний Альянс» гарантує - це саме ті люди, які здатні стати справжніми героями, які так необхідні Києву”, - розповідає голова Київської міської організації політичної партії Демократичний Альянс Ярослав ЮРЧИШИН. 

Всі деталі, біографії та фотографії кандидатів обов'язково будуть опубліковані пізніше – обіцяють представники «Демократичного альянсу». Отже, за даними сайту партії, до Київради йдуть:

Гацько Василь Миколайович  - голова партії

Янченко Галина Ігорівна - голова київського міського осередку партії

Левицький Дмитро Миколайович – юрист ВБО «Інститу місцевого розвитку»  

Богданович Андрій Якович  - заступник голови партії

Шуляк Олена Олексіївна  - директор аудиторської фірми

 Решта списку

iucjkkd

 
 

Громадське спостереження ОПОРИ –  це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процессу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.