У суботу, 26 квітня, відбулася чергова конференція Київської міської регіональної організації «Демократичної партії України».

Делегати з усіх районів столиці зібралися для того, щоб висунути кандидатів у депутати Київради за списком та в мажоритарних округах. Голова Київської міської регіональної організації Демократичної партії України Віталій Павлик, який головував на конференції, зазначив, що якою б запеклою не була передвиборча кампанія, демократи пройдуть її чесно та достойно. 

Він висловив впевненість, що Демократична партія матиме своїх представників у наступному скликанні Київради, які гідно представлятимуть інтереси киян та самовіддано працюватимуть заради розвитку столиці. 

Нагадаю, напередодні Великодня, представники Віталія Павлика роздавали подарунки пенсіонерам та інвалідам у Дарницькому районі Києва. 

 
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ –  це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процессу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 
Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.