Інцидент стався 28 квітня близько 14-ої години в селі Перехрестівка Роменського району Сумської області.

До намету агітаторів за кандидата в президента Олега Ляшка під'їхав автомобіль марки «Мерседес» з агресивно налаштованими пасажирами, які спровокували словесну перепалку. Після того, як автомобіль поїхав, люди відчули запах диму і побачили, що невідомі підпалили намет та тікають.

Агітаторам вдалося швидко загасити вогонь, але на цьому їх пригоди не закінчилися. До намету підійшло кілька нетверезих чоловіків та в грубій формі повідомили, що дають 2 хвилини покинути їхнє село, аргументуючи це тим, що вони не підтримують Олега Ляшка. Пролунали погрози застосувати силу, тому агітатори швидко згорнули свою роботу та поїхали. 

liashko sumy obl

За коментарями звертайтесь:
Олександр Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
 
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 
Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.