У неділю, 27 квітня, до Запоріжжя з візитом завітав кандидат на пост Президента України та лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

Під час свого візиту Анатолій Гриценко провів зустріч із журналістами, зустрівся зі своїми виборцями. Кандидат у Президенти заявив про те, що Путін вже фактично розпочав Третю світову війну. При цьому він відзначив, що Турчинов не виконує своїх обов’язків Верховного головнокомандувача, і через це ми втратили Крим.

З питань, які цікавлять безпосередньо запоріжців, Гриценко навів приклад Запорізького авіаремонтного заводу. За словами кандидата у Президенти України, той і досі не отримав жодного замовлення на ремонт бойових літаків, яких так потребує наша армія.

hrytsenko zaporizhzhia

Юлія Кривенко
Прес-секретар ОПОРИ у Запорізькій області
099 276 97 38
 
За коментарями звертайтесь:
Катерина Коротченко,
координатор виборчих програм ОПОРИ у Запорізькій області
380505006577
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 
Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.