На Вінниччині після утворення окружних виборчих комісій Центральна виборча комісія почала міняти окремих членів ОВК.

17, 18, 22, 24 квітня ЦВК прийняла низку постанов, згідно з якими відбулися ротації у восьми ОВК Вінницької області. Станом на 28 квітня найбільше своїх представників в окружних виборчих комісіях Вінницької області замінив кандидат на пост Президента України Олександр Клименко – він замінив членів комісій у всіх восьми ОВК. Василь Цушко замінив п’ятьох членів комісій. Сергій Тігіпко, Петро Порошенко, Анатолій Гриценко, Михайло Добкін та Ольга Богомолець замінили по два члени комісій.

Так, у ОВК № 11 замінено голову комісії від кандидата на пост Президента України Василя Куйбіди та членів комісії від кандидатів Олександра Клименка, Петра Порошенка та Сергія Тігіпка.

ОВК № 12 - відбулись заміни членів комісії від кандидатів Олександра Клименка, Михайла Добкіна та Василя Цушка.

ОВК № 13 - замінено голову комісії від кандидата Анатолія Гриценка та членів комісії від Василя Цушка та Олександра Клименка.

ОВК № 14- відбулась заміна членів комісії від кандидатів Василя Цушка та Олександра Клименка

ОВК № 15 – замінено члена комісії від кандидата Олександра Клименка.

ОВК № 16 – замінено членів комісії від кандидатів Михайла Добкіна, Василя Цушка, Олександра Клименка.

ОВК № 17 - замінено членів комісії від кандидатів Сергія Тігіпка, Петра Порошенка, Ольги Богомолець, Олександра Клименка та Василя Цушка.

ОВК № 18 – замінено голову комісії від кандидата Михайла Добкіна та членів комісії від кандидатів Олександра Клименка, Василя Цушка, Анатолія Гриценка та Ольги Богомолець.

 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 
Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.