У Запоріжжі та в області триває активна передвиборча агітація. Так, у регіоні вже є білборди та банери таких кандидатів у Президенти: Сергія Тігіпка, Олега Ляшка та Петра Порошенка.

З 24 квітня в Запоріжжі з'явилися сітілайти та банери Михайла Добкіна. Однак чистими вони простояли один день. Вранці 25 квітня майже всі білборди та сітілайти, які розташовані у центрі міста, облили зеленкою. У Мелітополі (Запорізька область) від вандалізму постраждав банер Олега Ляшка. Його облили багнюкою. В Запоріжжі також постраждали банери вищезгадуваного кандидата у Президенти. Нині вони стоять заляпані багнюкою та синьою фарбою.

rers

 

iouy

uyuy

mjie

 

За коментарями звертайтесь:
Юлія Кривенко
Прес-секретар
099 276 97 38
Катерина Коротченко,
координатор виборчих програм ОПОРИ у Запорізькій області
380505006577

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.