24 квітня Миколаївська міська виборча комісія на своєму засіданні зареєструвала перших кандидатів на посаду Миколаївського міського голови.

Всього було зареєстровано 7 кандидатів, які першими подали документи до міськвиборчкому, - пакети документів були оформлені відповідно, грошова застава внесена. Звертаємо увагу на те, що наразі всі зареєстровані є самовисуванцями.

Серед перших зареєстрованих кандидатів є не тільки представники керівного складу підприємств, як, наприклад, генеральний директор ПАТ «Миколаївобленерго» Юрій Антощенко, генеральний директор ПАТ «Суднобудівний завод «Лиман» Сергій Ісаков, директор ТОВ «Квадролоджик» Олександр Сенкевич або заступник директора товариства «Реган-Юг» Олександр Жолобецький. Також серед кандидатів - підприємці (Владіслав Єнтін, ФОП), а також два тимчасово непрацюючих.

Один кандидат, який має статус тимчасово непрацюючого, - це Веніамін Нікора, який називає себе астрологом та спеціалістом езотеричних знань.

Другий тимчасово непрацюючий – Дмитро Ніконов, який ще в листопаді 2013 року на посаді керівника міської інспекції з благоустрою разом з міліцією розганяв в Миколаєві перший євромайдан, а після його участі на початку квітня в інтерв’ю по скайпу російським ЗМІ його представляють у тих же самих російських та проросійських ЗМІ «народним мером Миколаєва».

Як вважає голова Миколаївської міської виборчої комісії Ірина Косякова, приблизно за посаду міського голови будуть боротися біля 20 миколаївців. Але точна кількість кандидатів стане відомою 30 квітня. 

 

За коментарями звертайтесь:

Олена Кабашна,
Координатор виборчих програм
Громадянської мережі ОПОРА у Миколаївській області
0950871785