У вівторок, 15 квітня, о 15:00 відбудеться відкрита прес-конференція представників Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області присвячена позачерговим виборам Президента України.

Питання, які будуть висвітлені під час медіа-заходу:

  • Особливості проведення позачергових виборів Президента України 2014 р.;
  • Обмеження щодо участі державних службовців у виборчій кампанії;
  • Формат роботи спостерігачів Громадянської мережі «ОПОРА» під час президентської виборчої кампанії.

До участі у прес-конференції запрошуються представники виборчих штабів і політичних партій, які теж матимуть змогу висловити свою позицію з приводу піднятих питань.

Дата: вівторок, 15 квітня
Час: 15:00
Місце: конференц-зал "ВолиньМедіа" (вул. Ковельська, 2, 4-й пов., каб. 7)
Прес-служба Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області
 
Детальніше:
Дмитро Безвербний
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області
063 41 36 045

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.  

Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.