Кандидат в президенти Наталія Королевська заявила, що центральна тема її передвиборної кампанії - соціальний захист населення.

Почалася прес-конференція Наталії Королевської з хвилини мовчання, якою була вшанована пам'ять загиблих сьогодні 7 шахтарів у Донецьку. Після цього кандидат почала розповідати про свою передвиборну кампанію.

Наталія Королевська заявила, що одне з найголовніших положень її передвиборної кампанії - зміцнення соціальних позицій людини. Вона розуміє прийняті урядом рішення щодо скорочення соціальних виплат, пенсій, урізання заробітних плат, але вважає їх несправедливими. Саме тому, за словами політика, 6 квітня вона звернулася до Конституційного суду з проханням перевірити відповідність прийнятого закону нормам Конституції.

Також кандидат у президенти заявила, що як майбутній лідер країни бачить за необхідне боротися з офшорними компаніями та тінізацією економіки. Податок на офшорні компанії і багатство сприятиме щорічному поповненню бюджету на 100 млрд. грн., - вважає екс-міністр соціальної політики.

Однак політик все ж вірить, що кожен громадянин України може отримувати заробітну плату в розмірі 1 тис. євро, а пенсіонер - 500 євро пенсії. Проте уточняє, що ці гроші будуть отримуватися в конвертах.

Korolevska

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.