06 квітня вона провела брифінг з місцевими журналістами біля КПП Вертолітної військової частини, що базується у с. Чернобаївка біля м. Херсона. 

Викликає подив, що зустріч зі ЗМІ була проведена саме в цьому місці. Закон «Про вибори Президента України» (п. 2 ст. 64) суттєво обмежує проведення передвиборчої агітації у військових частинах, зустрічі кандидата можуть бути організована лише окружними виборчими комісіями, які покищо не створені. На питання журналістів щодо вибору місця проведення брифінгу кандидат відповіла, що хотіла підтримати бойовий дух військових, які знаходяться в гарячій точці. Хоча сама ж підкреслила, що  допомогу військовій частині не надавала і з особовим складом не зустрічалась. Але зазначила, що направила до ЦВК листа, у якому повідомила про свою зустріч.

Головним програмним повідомленням було те, що Україна повинна стати соціально відповідальною країною, що у владу повинні прийти професіонали, які будуть опікуватись проблемами громадян. Також Ольга Богомолець наголосила, що необхідні дострокові вибори до Верховної Ради, а також підсилення ролі парламентаризму.

Окремо кандидат зупинилась на трагічних подіях Майдану, на своїй безпосередній участі в організації медичної допомоги постраждалим. Основний висновок, що при владі не повинні залишитись люди, які є винуватцями кривавих подій. 

Також, Ольга Богомолець підкреслила, що вона не є технічним кандидатом, що ці чутки з’явилися тому, що вона кандидат, що не залежить від олігархів.

 

Координатор кампанії спостереження за виборами Президента України 2014 в Херсонській області Олександр  Мошнягул