У Кіровоградській області штаб Петра Порошенка очолив представник «Фронту Змін»

Про це сьогодні, 7 квітня, на прес-конференції у Кіровограді повідомили представники громадської організації «Фронт Змін».

Керівником штабу у Кіровоградській області представники ГО називають депутата міської ради Олександра Горбунова, заступником – депутата обласної ради Ірину Малик. Обоє стали депутатами по списку політичної партії «Фронт Змін» і на сьогодні очолюють міський та обласний осередки громадської організації «Фронт Змін».

Олександр Горбунов також очолює у міській раді депутатську групу «Спільний дім», Ірина Малик – групу з аналогічною назвою в обласній раді. Ірина Малик є керівником обласної громадської організації «Спільна дія», яка має безпосередній стосунок до народного депутата, екс-регіонала Станіслава Березкіна. У 2012 році Ірина Малик очолювала обласний виборчий штаб народного депутата Андрія Табалова.

Олександр Горбунов повідомив, що в усіх районах області на базі осередків громадської організації «Фронт Змін» вже створено 25 штабів кандидата у Президенти Петра Порошенка. А Ірина Малик додала, що основним завданням організації є «Не допустити повернення команди, яка працювала на Віктора Януковича».

За інформацією ОПОРИ, довіреною особою кандидата у Президенти Петра Порошенка по 100 округу(Кіровоград), стане депутат Кіровоградської обласної ради, член депутатської групи «Спільний дім», головний лікар обласного онкодиспансеру Костянтин Яриніч.