З особистих  джерел Громадянській мережі ОПОРА стало відомо, що найбільш ймовірною кандидатурою на пост керівника  виборчого штабу кандидата Порошенка на Львівщині є народний депутат, екс-бютівець Михайло Хміль.

Нагадаємо, що нещодавно Хміль заявив про свій вихід зі складу партії та припинення членства у ВО «Батьківщина». Журналістам таке рішення нардеп пояснив тим, що не підтримує позицію партії щодо висунення Юлії Тимошенко кандидатом у Президенти України. Михайло Хміль також висловлював думку, що усім політикам, які підтримували Майдан, незважаючи на партійну символіку, слід зосередитися на підтримці єдиного кандидата на травневих виборах.

 

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.

Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.

Детальніше:

Андрій Дутчак, координатор громадського спостереження за виборами Президента України у Львівській області – 032 254 61 63.