Координатором передвиборчого штабу Юлії Тимошенко в Одеській області став нардеп Олександр Дубовий. Про це йдеться в повідомленні, поширеному прес-службою партії.

«На сьогоднішній день всі окружні штаби почали свою роботу. Перед усіма нами поставлено завдання, з одного боку, донести до людей позицію Юлії Тимошенко по найбільш болючим для країни та Одеської області питан
нях», - заявив Олександр Дубовий.

Слід відмітити, що Олександр Дубовой має досить скандальну репутацію в Одеській області. Його, зокрема, звинувачують у захопленні і наступному знищенні цілого ряду великих підприємств Одеси та області. Найбільш знаковими серед них є заводи «Краян», «Оріон», «Промзв'язок» та інші.

Цікаво, що коли Олександр Дубовой балотувався в нардепи у 2012 році, то ці звинувачення містились в листівках, які розповсюджувались на півдні Одеської області.

Oleksandr Dubovoj

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.

Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.