ОВК № 194 близько 22:30 розпочала прийом документів від дільничних комісій. З перших трьох ДВК, яких до 00:00 прийняла ОВК, лише одна комісія не мала проблем із документацією. В інших були деякі порушення.

Зокрема, акт видачі копій протоколів спостерігачам не був запакований разом з примірниками протоколів про підрахунок голосів. Одна дільниця не мала такого акту взагалі і не могла відповісти, де він може бути. ОВК, залишивши документи цієї дільниці у себе, відправили членів ДВК на пошуки цього акту.

Представники іншої ДВК привезли такий акт окремо від виборчої документації, тримаючи його в руках. Потім прямо у приміщенні ОВК члени ДВК розпечатали один з пакетів з протоколами і поклали цей акт. Це є порушенням, адже запаковування примірників протоколів можна здійснювати лише на засіданні дільничної комісії.

Суттєво, що всі  вищезазначені вказівки в ОВК відбувалися в усному порядку від голови та кількох членів комісії.

Також голова ОВК оголошував результати голосування з протоколів про підрахунок голосів до того, як члени комісії перевірять цілісність пакетів з виборчою документацією. На перебування під час засідання у залі засідань ОВК правоохоронців голова комісії ніяк не реагував.