Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Миколаївський області на ДВК № 480680 зустрілася з моніторинговою групою довірених осіб кандидата Миколи Круглова у складі народних депутатів України Юрія Гержова і Володимира Наконечного, а також оператора.

Як запевнив представника ОПОРИ народний депутат, на дільниці він знаходиться у статусі довіреної особи кандидата в народні депутати Миколи Круглова, а також прокоментував, що це за люди зі вчора знаходяться біля ОВК № 132:

«Це різні люди, які будуть захищати результати виборів, будуть оберігати членів ДВК від молодих людей, які будуть перешкоджати їм потрапити до ОВК. Марно ЗМІ називає їх «тітушками» - я їх бачив, це дуже інтелігентні люди», - сказав Ю. Гержов.

Як повідомляє спостерігач ОПОРИ, біля ОВК кількість цих людей, які будуть «оберігати членів ДВК», більшає – зараз їх налічується біля 250.

Як прокоментував секретар ОВК № 132 Олександр Альбещенко, «ці люди висловлюють свою позицію, мабуть, свою підтримку тому чи іншому кандидатові, але роботі ОВК вони не заважають».

Нагадаємо, біля ОВК 132 збираються молодики спортивної зовнішньості.

Біля ОВК 132

Біля ОВК 132

Миколаївщина: Біля 132 ОВК помічено молодиків у спортивному одязі

За коментарями звертайтесь:

Олена Кабашна,
Координатор виборчих програм
Громадянської мережі ОПОРА у Миколаївській області
063 748 77 53