Спостерігача від Громадянської мережі ОПОРА намагалися не пропустити в приміщення ДВК №480582, яка розташована в селі Софіївка Первомайського району у фойє Школи мистецтв по вул. Радянська, 19.

Як повідомляє спостерігач, ДВК не готова до проведення виборів у наступну неділю. Там немає відповідного місця для проведення засідання комісії, брудно, немає чергових.

Після побаченого спостерігач від ОПОРИ звернувся до голови сільради Надії Телятник, яка не потурбувалася про організацію виборчого процесу. До того ж, на її робочому столі в робочому кабінеті був помічений календар одного з кандидатів в народні депутати, діючого губернатора Миколи Круглова. На зауваження, що це є порушення діючого законодавства, голова сільради відповіла, що повісить цей календар на стіну. Також про непідготовленість цієї ДВК зауважили і в окружкомі №132.

Як відмічає спостерігач ОПОРИ, усі перевірені дільничні комісії у Первомайському районі та в самому центрі округа міста Первомайська забезпечені усім необхідним, працюють злагоджено.