Два кандидати у 132 окрузі – голова Миколаївської ОДА Микола Круглов і висуванець «Руського Блоку» Олександр Влащенко активно використовують в передвиборчій боротьбі тему подій, що склалися на Євромайдані.

Так, Олександр Влащенко 9 грудня розповсюдив Відкритий лист до Президента України В.Ф. Януковича, Прем’єр-міністра М. Азарова, голови ВРУ В. Рибака, в якому засудив Євромайдан і запропонував тимчасово перенести столицю України до Севастополя.

«В Севастополе есть здания, в которых можно временно расположить Администрацию Президента, Кабинет Министров и парламент Украины. А нахождение там Черноморского Флота не позволит североатлантическому военному блоку провести в Украине операцию по принуждению к демократии. А Киев должен переболеть. Пусть отмайданит и успокоится. Мое предложение - это способ выйти из сложившейся ситуации без введения чрезвычайного положения и кровопролития», - зокрема, сказано у Відкритому листі Влащенка.

Губернатор Миколаївщини і кандидат Микола Круглов відкриті листи сам не пише. «За результатами зустрічі зі мною пенсіонери Збройних Сил України м. Первомайськ прийняли рішення направити відкритого листа до Президента України з метою підтримки його політичного курсу та закликати, щоб він не піддавався на провокації з боку опозиційних сил. За словами військових пенсіонерів, нам аби кудись і пошвидше вступити, але ніхто не думає про те, куди нас заведуть усі ці вступи. Ми повинні дотримуватися свого власного курсу, а не хилитися то в одну, то в іншу сторону. Головною умовою асоціації з ЄС – є підвищення тарифів мінімум на 40 %, але Президент нашої країни добре розуміє, що такий крок заведе у боргову яму більшість українців. Наші люди ледь сплачують ті тарифні ставки, які на сьогодні встановлені державою. Якщо тарифи підвищаться, то це призведе до масових неплатежів та мільйонних заборгованостей», - зокрема, йдеться в інформації на офіційній сторінці кандидата Миколи Круглова ( http://vk.com/id231668220).

За коментарями звертайтесь:

Олена Кабашна,
Координатор виборчих програм
Громадянської мережі ОПОРА у Миколаївській області
063 748 77 53