Кандидат на повторних виборах по 132 округу Михайло Соколов подав до ЦВК заяву щодо скасування власної реєстрації кандидатом. Цю інформацію телефоном підтвердив голова виборчого штабу кандидата Борис Коновалов.

«Михайло Соколов відноситься до тих людей, які дотримуються свого слова. Він заявляв, що зніме свою кандидатуру, якщо Аркадію Корнацькому не заборонять приймати участь у виборах за допомогою суду. Наразі небезпека зняття А.Корнацького з реєстрації за допомогою судового рішення невелика, тому Михайло Соколов прийняв рішення щодо зняття власної кандидатури на користь єдиного кандидата від опозиції Аркадія Корнацького», - повідомив голова виборчого штабу Борис Коновалов.

Документи, необхідні для зняття М.Соколова з реєстрації, вже находяться на розгляді в ЦВК, але поки що рішення не прийнято – як сподівається керівник штабу М.Соколова, заява кандидата буде розглянута найближчим часом.

Щодо «двійника» Михайла Соколова – Дмитра Соколова, то голова виборчого штабу Борис Коновалов має інформацію про те, що він також зніметься з реєстрації. Наразі такого рішення ЦВК не прийнято.

За коментарями звертайтесь:

Олена Кабашна,
Координатор виборчих програм
Громадянської мережі ОПОРА у Миколаївській області