29 листопада народний депутат України від ВО «Батьківщина» Микола Томенко разом із кандидатом у народні депутати від об’єднаної опозиції у 194 окрузі Миколою Булатецьким передав  в УМВС України у Черкаській області документи, які засвідчують підкуп голосів виборців у Черкасах.

Так, було передано документи (серед яких і схема підкупу,) фотографії, а також адреси пунктів скупівлі голосів виборців. Депутат просить у працівників правоохоронних служб з’ясувати, хто уклав угоди оренди приміщень для здійснення у них підкупу. Окрім того, як він повідомив, опозиція планує поінформувати щодо цього  міністра внутрішніх справ та генерального прокурора України.

Микола Томенко розповів про схему підкупу, зокрема, він зауважив, що їм відомо про вісім точок, які цим займаються, про прізвища координаторів, про те, що вже роздано гроші п’ятьом тисячам черкащан, але кількість, за планами скупщиків, повинна сягнути сорока тисяч. 

Після цього Микола Томенко і Микола Булатецький відвідали одну з точок купівлі голосів виборців (про яку ОПОРА писала раніше) і викликали на місце співробітників УМВС.

Черкаси

Черкаси

За коментарями звертайтесь:
Сергій Варич,
координатор виборчих програм
Громадянської мережі ОПОРА у Черкаській області
063 628 67 80