28 листопада в 194 окрузі у Черкаському державному технологічному університеті  відбувалася зустріч студентів з кандидатом в народні депутати Михайлом Поплавським. Спочатку кандидат розповів про себе, своє життя та діяльність, згодом відповів на запитання молоді та журналістів. На запитання спостерігача ОПОРИ відповідав нечітко, заперечивши, втім, факти підкупу.

На запитання спостерігача ОПОРИ про організовані підкуп виборців від Михайла Поплавського, кандидат відповів, що він нічого про це не знає, а ЗМІ, що пишуть про це, швидше за все проплачені кимось. Про самих агітаторів він фактично сказав, що вони нічого поганого не роблять, ходять собі, але факт підкупу від своєї кандидатури не підтвердив. Він порадив спостерігачеві «розслабитись», коли той зауважив, що є свідки серед населення міста.

На запитання, де громадська приймальня Михайла Михайловича, кандидат сказав таке: «Як стану народним депутатом, тоді матиму приймальню. А так – ось я перед тобою». Цікаво, що на кожну дотепну репліку Михайла Михайловича, якою він відмовлявся чітко відповідати на наші запитання, студенти в залі аплодували та сміялися.

Варто зауважити, що на початку зустрічі до однієї з груп студентів підійшла дівчина і повідомила всім, щоб вони не розходились, адже «прийде Борисівна і перевірить всіх за списком».  Окрім цього, одним  з організаторів заходу був чоловік,  який був серед організаторів виборчих акцій від Партії регіонів у місті Канів і Золотоноша, про що ми писали раніше, зокрема він організовував приїзд молоді (серед яких були і неповнолітні) на заходи.

Про цю зустріч ми дізнались випадково, хоча Михайло Михайлович пообіцяв нам у соцмережі повідомляти про зустрічі з громадськістю. На його сторінці анонсу теж не було, а з представниками Михайла Михайловича так і не вдалось налагодити зв’язок. Утім, є створений сайт кандидата Михайла Поплавського.

За коментарями звертайтесь:
Сергій Варич,
координатор виборчих програм
Громадянської мережі ОПОРА у Черкаській області
063 628 67 80