Шановні учасники національної конференції «Рік парламенту: Підсумки перезавантаження»! На численні прохання спікерів та запрошених експертів, у зв'язку з суспільно-політичною ситуацією, що склалася в Україні, запланована на 10 грудня 2013 року конференція Громадянської мережі ОПОРА відбудеться пізніше. Точна дата та деталі заходу будуть повідомлені після 17 грудня. Приносимо вибачення за незручності.

Громадянська мережі ОПОРА запрошує на національну конференцію «Рік парламенту: Підсумки перезавантаження», що відбудеться 10 грудня, о 11:00 в залі «Предслава» готелю «President Hotel» (м. Київ, вул. Госпітальна, 12). Учасники заходу підіб’ють підсумки першого року діяльності Верховної Ради VII скликання, визначать роль парламенту в урегулюванні суспільно-політичної напруги в країні, а також обговорять шляхи забезпечення ефективної зовнішньої політики України.

Під час конференції ОПОРА представить результати дослідження щодо роботи депутатів та комітетів, прозорості, відкритості, інституційної незалежності парламенту, комплексної оцінки політичних компромісів та сумісного голосування між фракціями і позафракційними депутатами. Представники організації запропонують відкритий діалог щодо врегулювання суспільно-політичної напруги, а також обговорять з народними депутатами, посадовцями та експертами подальший план дій, спрямований на забезпечення ефективної зовнішньої політики України.

Гостями заходу стануть провідні експерти, депутати від різних фракцій, політологи, дипломати та представники міжнародних організацій.

Для участі у конференції необхіднозаповнити електронну форму

Акредитація журналістів за телефоном 063 616 04 81

За додатковою інформацією звертайтесь: 
Юрій Хорунжий,
прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА
063 616 04 81

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.