Представники опозиційних сил – народний депутат України, уповноважений від Політради ВО «Батьківщина» у 132 окрузі Андрій Парубій та в.о. Миколаївської обласної організації ВО «Батьківщина», депутат Миколаївської облради Тарас Кремінь на прес-ланчі з миколаївськими журналістами 11 листопада фактично звинуватили голову Миколаївської облдержадміністрації Миколу Круглова, який є зареєстрованим кандидатом у народні депутаті на повторних виборах до Верховної Ради по 132 округу, у використанні бюджетних коштів для агітації за себе.

«До кінця цього року дороги у всіх районах Миколаївської області, окрім 132 округу, ремонтуватися не будуть. Уся техніка – більше 160 одиниць – зігнана у 132 округ і виконує там ямковий ремонт, не зважаючи на погодні умови», - зазначив Андрій Парубій.

Тарас Кремінь звернув увагу на те, що у відповідності до розпорядження голови облдержадміністрації № 303-р від 24.10.2013 «Про затвердження розподілу міжбюджетних трансфертів з Державного бюджету місцевим бюджетам області у 2013 році» більше всього дотацій розподілено на райони та міста області, які входять у 132 округ.

"На 1 тис. населення міста Миколаїв планується обсяг додаткових дотацій 22 тис. грн. Між тим на Первомайськ – 119 тис. грн, Арбузинський район – 69 тис. грн, Братський район – 58 тис. грн, Кривоозерський район – 97 тис. грн, Первомайський район – 36 тис. грн. Якщо казати про обсяг додаткових дотацій з Державного бюджету місцевим бюджетам на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів, то місту Миколаїв виділено трохи більше 11 млн грн, а на 132 округ – біля 15 млн грн", - зазначив Тарас Кремінь.

документ1

документ2

документ3

документ4

За коментарями звертайтесь:

Олена Кабашна,
Координатор виборчих програм
Громадянської мережі ОПОРА у Миколаївській області
063 748 77 53